FOTO Cadouri de Crăciun din partea PSD Cumpăna pentru copiii din comună ce provin din familii cu nevoi speciale

Cadouri de Crăciun din partea PSD Cumpăna pentru copiii din comună ce provin din familii cu nevoi speciale

În prag de sărbători, trăind bucuria Nașterii lui Hristos, fiecare dintre noi încearcă să ofere un strop de fericire și lumină în sufletele semenilor aflați în nevoi.

Astfel, membrii Organizației Comunale Cumpăna a Partidului Social Democrat, ca în fiecare an, au fost aproape de cei mici, oferind unui număr de 26 copii din comuna Cumpăna ce provin din familii cu nevoi speciale, obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, jucării, rechizite, produse tradiționale alimentare de Crăciun si dulciuri .

Evenimentul a avut loc la sediul Organizației Comunale a PSD Cumpăna, miercuri, 22 decembrie.

Prin aceste daruri, reprezentanții Organizației Comunale a PSD Cumpăna au încercat să aducă în inimile acestor copii bucuria Sărbătorilor de Iarnă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*