Hotelul Europa din Eforie Nord aniversează 50 de ani

Hotel Europa din Eforie Nord
Hotel Europa din Eforie Nord

Unul dintre cele mai luxoase locații de cazare din sudul litoralului și cu siguranță cel mai impunător din Eforie, Hotelul Europa se pregătește să aniverseze 50 ani.

Unul dintre hotelurile care reușeau să atragă turiștii străini înainte de 1989, dar o fac la fel de bine în ziua de astăzi este Hotelul Europa. Cine l-a vizitat poate spune că cele patru stele sunt acordate pe merit. Locația a fost renovată și camerele cu vedere la mare, sau noul SPA construit la demisol fac din ea o destinație de vacanță râvnită de mulți.

Hotelul Europa aniversează în această lună 50 ani de la înființare. Evenimentul, care are loc pe 8 august 2015, pune tradiția românească pe locul întai. Organizatorii au pregătit un concert live cu Elena Mîndru & Finnection cu jazz de inspirație românească, canțonete și momente de teatru românesc cu Tania Popa, actriță a Teatrului Național București.

Bucătarul – chef al Hotelului Europa, Joseph El Kalaani și echipa sa vor pregăti o masă care trece ușor de la tradiție la inovația gastronomică și care este inspirată din bucătăria românească, franțuzească, italienească și libaneză.

La Blouse Roumaine va prezenta o colecție de ii, dar și obiecte de design și accesorii inspirate de motive folclorice românești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*