Teatrul de Stat Constanța oferă un cadou de Mărțișor și 8 Martie: două doamne sau domnișoare cu un singur bilet

Scenă din piesa "Desculț în parc". FOTO Teatrul de Stat Constanța

Pentru a marca acest început de martie, Teatrul de Stat Constanța oferă un Mărțișor  tuturor doamnelor și domnișoarelor: comedia romantică „Desculț în parc”.

Aceasta va avea loc vineri, 4 martie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”. În distribuție Nina Udrescu, Florina Stănculeț, Tani Ștefu, Liviu Manolache, Cosmin Mihale, regia Liviu Manolache, scenografia Gina Tărășescu Jianu.

O poveste de dragoste cu un cuplu de tineri căsătoriți care învață să-și trăiască și să-și păstreze dragostea. Cei aflați la începutul căsniciei vor rezona cu dificultățile pe care tinerii le întâmpină, iar cei care au renunțat la dragoste vor vedea că întâlnirile fericite pot apărea chiar și în a doua jumătate a vieții și pot răscoli sentimente uitate.

Cadoul Teatrului de Stat Constanța: cu un singur bilet pot vedea spectacolul două doamne sau domnișoare. Biletele pot fi achiziționate la Centrul „Jean Constantin”, dar și online, pe platforma MyStage, https://www.mystage.ro/spectacole/descult-in-parc-2041?af=41.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*