FOTO Cadou de Crăciun pentru Azilul de Bătrâni de la Poarta Albă. Primărițele Mariana Gâju și Gabriela Iacobici le-au adus bucate vârstnicilor

Cadouri pentru vârstnici de la Gabriela Iacobici și Mariana Gâju
Cadouri pentru vârstnici de la Gabriela Iacobici și Mariana Gâju

O acțiune devenită tradiție a avut loc și în acest an la Centrul de Îngrijire și Asistență pentru persoane vârstnice din localitatea constănțeană Poarta Albă. Organizația de femei a PSD Constanța are grijă de câțiva ani ca pensionarii aflați în această instituție să nu ducă lipsa unor bucate alese de Crăciun.

Pe 23 decembrie, primărița de la Cumpăna – Mariana Gâju și cea de la Grădina – Gabriela Iacobici – i-au vizitat din nou pe bătrâni.

“Am fost alături de cei 114 bătrâni de la azilul de la Poarta Albă pentru a le aduce o bucurie și o mângâiere în ajunul sfintelor sărbători. Le-am dus daruri și un porc pentru ca masa Crăciunului să fie îmbelșugată și pentru acești oameni”, a declarat Gabriela Iacobici, primarul comunei Grădina.

Pensionarii s-au bucurat de un concert de colinde și coșuri cu bunătăți special pregătite pentru ei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*