FOTO Cadou de Crăciun pentru Azilul de Bătrâni de la Poarta Albă. Primărițele Mariana Gâju și Gabriela Iacobici le-au adus bucate vârstnicilor

Cadouri pentru vârstnici de la Gabriela Iacobici și Mariana GâjuCadouri pentru vârstnici de la Gabriela Iacobici și Mariana Gâju

O acțiune devenită tradiție a avut loc și în acest an la Centrul de Îngrijire și Asistență pentru persoane vârstnice din localitatea constănțeană Poarta Albă. Organizația de femei a PSD Constanța are grijă de câțiva ani ca pensionarii aflați în această instituție să nu ducă lipsa unor bucate alese de Crăciun.

Pe 23 decembrie, primărița de la Cumpăna – Mariana Gâju și cea de la Grădina – Gabriela Iacobici – i-au vizitat din nou pe bătrâni.

“Am fost alături de cei 114 bătrâni de la azilul de la Poarta Albă pentru a le aduce o bucurie și o mângâiere în ajunul sfintelor sărbători. Le-am dus daruri și un porc pentru ca masa Crăciunului să fie îmbelșugată și pentru acești oameni”, a declarat Gabriela Iacobici, primarul comunei Grădina.

Pensionarii s-au bucurat de un concert de colinde și coșuri cu bunătăți special pregătite pentru ei.

Adauga valoare acestui articol "FOTO Cadou de Crăciun pentru Azilul de Bătrâni de la Poarta Albă. Primărițele Mariana Gâju și Gabriela Iacobici le-au adus bucate vârstnicilor"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News