Comuna Cumpăna pregătește o “Serbare câmpenească de 1 Mai”

Serbare câmpenească la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna
Serbare câmpenească la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

1 Mai este o sărbătoare a muncii, o sărbătoare europeană recunoscută de majoritatea popoarelor. Este o sărbătoare a celor ce muncesc și aici se includ toți cei care consideră că fac acest lucru.
Faptul că este preluată în unanimitate de alte naţiuni europene face ca poporul nostru să se manifeste nu numai în creaţiile ce-i aparţin exclusiv, ci şi în modul în care asimilează motivele de mare circulaţie.

Consiliul Local al Comunei Cumpăna are deosebita plăcere de a vă invita la o serbarea câmpenească, ce va avea loc în ziua de 1 MAI 2017.

“Incepând cu ora 1100 vă invităm pe malul stâng al Canalului Dunăre-Marea Neagră, unde vom sărbători alături de artiștii comunei Cumpăna, membrii ansamblurilor foclorice ”Mugurașii Cumpenei”, ”Româncuța”, ”Boboceii Cumpenei” și ”Kardelen”, precum și de cei care reprezintă baletul, dansul sportiv, dansul modern, si nu în ultimul rând, vom fi delectati cu muzica de petrecere a formatiilor de muzica populara din localitate. Sărbătoarea va continua alături de Elena Plătică și Costel Atanasof, Ion Amititeloaie“, au transmis reprezentanții Primăriei Cumpăna.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*