Polaris M Holding folosește, în municipiul Constanța, un atomizor de mare capacitate, primul de acest tip din România

Polaris M Holding folosește în municipiul Constanța un atomizor de mare capacitate. FOTO Polaris M Holding

Începând cu ora 21.00, la comanda Primăriei Constanta, Polaris M Holding reia activitatea de dezinfecție pe străzile bulevardele și trotuarele din municipiu cu un atomizor de mare capacitate.

Polaris M Holding a achiziționat acest atomizor de mare capacitate pentru a combate răspândirea noului coronavirus. Polaris este prima firmă din România care utilizează acest tip de echipament pentru dezinfectarea spațiilor publice. Atomizorul este montat pe o suprastructura de tip cisterna și are o rază de acoperire de aproximativ 30 metri.

Atomizorul este prevazut cu duze multiple care pulverizează micro-particule și astfel reușește sa sterilizeze o suprafață mare. Acesta este încărcat cu detergent concentrat pentru uz profesional. Detergentul folosit deține proprietăți de spălare și degresare puternică a străzilor, însă fără să aibă un impact negativ asupra mediului înconjurător. Detergentul este ecologic și are o biodegradabilitate de peste 90%.

Constănțenii sunt rugați ca pe toată durata acțiunii de dezinfecție să stea în casă.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*