Constanța rămâne fără apă caldă exact în săptămâna în care sunt prognozate temperaturi record

Se oprește apa caldă
Se oprește apa caldă

Electrocentrale Constanța S.A. a anunțat că devansează efectuarea reviziei anuale a instalației de producere a energiei termice.

În aceste condiții, Electrocentrale Constanța S.A. va sista furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte către toți consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța.

Oprirea furnizării apei calde către constănțeni se va face în perioada 26 iunie ora 00.00 – 27 iunie ora 24.00.

Revenirea la furnizarea agentului termic primar se va face etapizat, în cursul zilei de 28 iunie.

“Menționăm că lucrările de mentenanță prevăzute pentru această perioadă nu pot fi efectuate decât cu oprirea totală a instalațiilor de producere.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat în această perioadă”, au transmis reprezentanții Electrocentrale Constanța S.A.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*