FOTO Bombă de Aviație, găsită pe plaja din Eforie Sud

Proiectil de aviație, descoprit pe plaja din Eforie. FOTO ISU Dobrogea
Proiectil de aviație, descoprit pe plaja din Eforie. FOTO ISU Dobrogea

Autoritățile au fost alertate luni dimineață de către un turist, prin 112, că pe plaja din Eforie Sud se află un proiectil militar.

La fața locului a fost trimis  echipajul pirotehnic al ISU Dobrogea. Potrivit reprezentanților instituției, a fost vorba de o bomba incendiară, de aviație, de 4 kg, adusă la mal de valurile din ultimele zile. Proiectilul fost ridicată transportată și depozitată în vederea distrugerii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*