FOTO Blocurile ANL MS 5 și MS 6 din Medgidia, racordate la rețeaua de gaze naturale

Două blocuri ANL din Medgidia, racordate la gaze naturale. FOTO Primăria Medgidia

Blocurile ANL, MS 5 și MS 6, aflate pe strada Industriei, din Medgidia au fost racordate vineri, 7 noiembrie, la rețeaua de gaze naturale. Astfel, cele 60 de familii care locuiesc aici au din acest moment căldură în locuințe.

Au fost montate: 3 centrale termice 120 KW în condensare, 2 boilere 500 L, o butelie egalizare, 5 pompe circulație apa, 4 vase expansiune și au fost executate: instalație utilizare gaze, branșament gaze și pereți despărțitori camera centrală.

“Facem precizarea că în data de 27 septembrie, primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, a propus pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local proiectul referitor la preluarea Centralei Termice nr.15 din administrearea SC Apollo Ecoterm SRL și transferul acesteia în administrarea DGDPP Medgidia, însă consilierii locali nu au votat acest proiect. Acest demers ar fi evitat situația neplăcută pe care au avut-o de suportat locatarii acestor blocuri ANL și nu ar mai fi fost nevoie de o cheltuială de milioane de lei din bugetul local, pentru rezolvarea acestei situații. Din păcate, Centrala Termică nr.15 se va degrada în timp, fiind lipsită de utilitate, în condițiile în care pentru aceste centrale primăria Medgidia plătește rate la bănci până în anul 2030”, au precizat reprezentanții Primăriei Medgidia.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*