FOTO Bărbat transportat la spital în stare de inconștiență în urma unui incendiu izbucnit în cartierul KM 4 – 5 din Constanța

Incendiu pe strada Iederii din Constanța. FOTO ISU „Dobrogea”

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină marţi, 13 aprilie, pentru a lichida un incendiu ce cuprinsese două case de pe strada Iederii din Constanța, din zona KM 4 – 5.

Potrivit ISU Constanța, la faţa locului au intervenit patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară, un echipaj de terapie intensivă mobilă şi un echipaj SAJ.

„În jurul orei 19.00, am fost solicitaţi să intervenim pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la două case în Constanţa. Sosiți la fața locului, pompierii au constatat că incendiu se manifesta generalizat, la întreaga suprafață, cu flacără deschisă. Focul a fost localizat, iar în aproximativ o oră incendiul a fost lichidat“, au transmis reprezentanţii ISU.

Incendiu pe strada Iederii din Constanța. FOTO ISU „Dobrogea”

Două victime au fost scoase din casele cuprinse de flăcări de pompieri, un bărbat de 65 de ani, care prezenta leziuni pe 25 la sută din suprafața corpului și arsuri ale căilor respiratorii, și o femeie de 60 de ani, intoxicată cu fum și gaze, acestea primind imediat asistență medicală.

„Din imobil au fost extrase două victime, o femeie și un bărbat. Femeia a fost evaluată medical la faţa locului, iar apoi a refuzat transportul la spital. Bărbatul, care prezenta arsuri pe suprafaţa corpului, a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă şi transportat la Spitalul Județean Constanța, acesta fiind inconştient”, au mai precizat sursele citate.

Incendiu pe strada Iederii din Constanța. FOTO ISU „Dobrogea”

La faţa locului au fost prezenți şi doi pompieri aflaţi în timpul liber, care treceau prin zonă, au văzut incendiul şi au intervenit rapid. Cei doi, fiind, practic, primii la fața locului, au fost cei care le-au scos pe cele două victime din flăcări. Cauza probabilă a incendiului urmează a fi stabilită.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*