Viață și Sănătate: Dr. Virgil Sivoglo, medic specialist radioterapie la OCH: “În cadrul Comisiei oncologice stabilim care este secvența de tratament cu cea mai mare șansă de succes pentru pacient”

Dr. Virgil Sivoglo, Secția Radioterapie de la Ovidius Clinical Hospital. FOTO Paul Alexe / CTnews
Dr. Virgil Sivoglo, Secția Radioterapie de la Ovidius Clinical Hospital. FOTO Paul Alexe / CTnews

În cadrul seriei ”Viață și sănătate”, dr.Virgil Sivoglo, medic specialist radioterapie, explică care este rolul și importanța Comisiei oncologice (Tumor board) pentru pacienți.

Cu o experiență de peste două decenii de activitate medicală la Spitalul Royal Stoke University din Anglia, dr.Virgil Sivoglo activează în cadrul Comisiei oncologice de la Ovidius Clinical Hospital, activitatea comisiei reprezentând cea mai bună modalitate prin care medicii specialiști de diferite specialități (oncologi, chirurgi, radioterapeuți și alți experți din domeniu) se întâlnesc și discută dosarul pacientului oncologic, pentru a stabili traseul medical al acestuia și de a identifica cele mai bune opțiuni de tratament.

În cadrul Ovidius Clinical Hospital pot fi efectuate investigații pentru prevenție și a pentru a trata orice afecțiune din stadiu incipient. Pacienții care doresc o programare la Ovidius Clinical Hospital pot lua legătura cu spitalul la telefon (0241 480 400 și 0241 766 624), e-mail (office@ovidius-ch.ro) sau direct la adresa spitalului (Ovidiu, Constanța, DN 2A, km 202+880). Pentru mai multe amănunte, se poate accesa site-ul www.ovidius-ch.ro.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*