VIDEO Intervenție a pompierilor constănțeni după ce două rulote au luat foc în zona Belona din Eforie Nord

Incendiu produs într-un bloc situat pe strada Horia Agarici. FOTO cu rol ilustrativ

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină vineri, 9 iulie, în Eforie Nord, după ce două rulote au fost cuprinse de flăcări în zona Belona.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului au intervenit două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, dar din fericire, incendiul nu s-a soldat cu victime.

Incendiul a distrus complet cele două rulote, dar nu a existat pericolul de propagare la alte obiective.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*