FOTO Antrenorul Constantin Gache face parte din staff-ul tehnic al CS Victoria Cumpăna

Antrenorul Constantin Gache face parte din echipa Clubului Sportiv „Victoria Cumpăna”. FOTO Primăria Cumpăna

Complexul Sportiv „Centenar 2018” din Cumpăna a fost, astăzi, gazda unei conferințe prilejuite de cooptarea în staff-ul tehnic al Clubul Sportiv „Victoria Cumpăna” a antrenorului Constantin Gache.

La eveniment au participat președintele Consiliului Director al C.S. Victoria Cumpăna – Elena Frîncu, directorul executiv al C.S. Victoria Cumpăna – Ion Rauță, primarul comunei Cumpana – Mariana Gâju, alături de antrenorii secției de fotbal: Vasilică Cristocea și Cristian Mustaca.

Constantin Gache a fost numit în funcția de antrenor-coordonator al Centrului de copii și juniori Cumpăna, unde sunt legitimați peste 100 de mici sportivi.

Antrenorul constănțean s-a făcut remarcat, de-a lungul anilor, atât în calitatea sa de jucător al FC Farul Constanța, cât și ca antrenor în Divizia A – FC Farul, iar în Divizia B – Callatis Mangalia, Portul Constanța, Delta Tulcea sau Astra.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*