FOTO Ansamblul Folcloric „Româncuța” din comună Cumpăna s-a întors la festivalul internațional de jocuri de stradă „Tocati” desfășurat la Verona.

Ansamblul Folcloric „Româncuța” - Cumpăna la Verona

Timp de trei zile Ansamblul Folcloric „Romancuta” din comună Cumpăna, condus de către maestrul coregraf Constantin Olteanu, a reprezentat cu succes și mândrie România, dar și comună Cumpănă la festivalul internațional de jocuri de stradă „Tocati” desfășurat la Verona.

Costumele populare românești și drapelul României, purtate de ținerii ansamblului din Cumpăna, au atras privirile tuturor participanților la acest eveniment internațional.
Maestrul Gheorghe Turda împreună cu Ansamblul Folcloric „Româncuța” au dus aproape de sufletul publicului, cântecul și dansul popular autentic românesc.
Fie că erau parcipanti români veniți să-și aline dorul de țara sau străini care ascultau pentru prima data cântecul românesc, toți și-au dat mână și s-au prins în horă prieteniei.
Delegația din comună Cumpănă a fost condusă de către viceprimarul Neagu Florin și secretarul comunei Nicolae Sorin Daniel.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*