VIDEO Angajații Polaris M Holding au crescut frecvența dezinfectărilor de la Spitalul de Boli Infecțioase și cel Județean

Străzile și trotuarele sunt spălate cu apă cu clor și soluții biocide. FOTO Polaris M Holding

Angajații Polaris intervin, la solicitarea Primăriei Constanța, 24/24 h pentru a igieniza și dezinfecta toate străzile cu substanțe pe bază de clor. În plus, frecvența dezinfectărilor a fost mărită la spitalele de pe raza municipiului.

Potrivit reprezentanților Polaris M Holding, frecvența acțiunilor de dezinfectare s-a mărit la sediile Spitalului Clinic pentru Boli Infecțioase și Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța „Sf. Ap. Andrei”.

În aceasta perioadă trebuie să fim responsabili și să nu ieșim din casă deoarece este singura modalitate de a ne proteja pe noi și pe ceilalți.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*