FOTO Angajații Polaris M Holding au igienizat o zonă în care exista un adăpost improvizat abuziv

Tabăra improvizată a fost dezafectată, iar zona igienizată. FOTO Polaris M Holding

Colectarea gunoiului de către angajații Polaris M Holding este o activitate fără oprire, cu un program de 24/24 h, timp în care aceștia se află în prima linie în lupta împotriva COVID- 19.

Polaris M Holding a primit o solicitare din partea Primăriei Constanța, de a igieniza o zonă din vecinătatea cartierului Poarta 5, unde mai multi cetățeni de etnie romă au improvizat abuziv un adăpost pe domeniul public. Angajații Polaris au igienizat întreaga zonă, iar toată cantitatea de deșeuri colectată a fost transportată la groapa ecologică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*