FOTO Angajații Polaris au început noul an cu acțiuni intensificate de igienizare în Constanța

Noul an a început cu acțiuni intensificate de igienizare în Constanța. FOTO Primăria Constanța

Echipele firmei de salubrizare Polaris M Holding s-au concentrat luni, 3 ianuarie, pe Parcul Tăbăcărie. Parcul atât de îndrăgit de constănțeni este, din păcate, și locul transformat din ce în ce mai des de trecători în coș de gunoi.

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța s-au strâns saci întregi de gunoaie, s-a greblat spațiul verde și s-au adunat resturile vegetale. Zeci de oameni acționează pentru a reda frumusețea acestui spațiu emblematic al Constanței, iar acțiunea de luni va continua și în zilele următoare.

„Pentru ca munca echipelor de curățenie să nu fie în zadar, vă rugăm să aruncați resturile în locurile special amenajate și să nu mai faceți acest lucru pe străzi, în parcuri sau în apa lacului. Pentru a trăi într-un oraș curat, este nevoie de contribuția fiecăruia dintre noi. Trebuie să ne unim forțele și să obținem rezultate pozitive”, au transmis sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*