FOTO Angajații Polaris au igienizat zonele din vecinătatea Casei Căsătoriilor și a Bisericii Grecești

Angajații Polaris au igienizat zonele cu deșeuri. FOTO Polaris M Holding

În paralel cu operațiunile de dezinfecție efectuate de echipele Polaris M Holding care se desfășoară atât pe perioadă zilei, cât și a nopții, activitatea de salubrizare își urmează cursul normal.

Polaris a primit o solicitare din partea Primăriei Constanța de a igieniza zonele din vecinătatea Bisericii Grecești „Metamorphosis” și din spatele Casei Căsătoriilor, acolo unde existau cantități mari de deșeuri aruncate de locuitorii din zonă.

Astfel, cantitățile mari de deșeuri aruncate la întâmplare pe spațiul verde au făcut ca cele două zone să fie confundate cu un depozit necontrolat de deșeuri.

Din nepăsare sau cu bună știință, întotdeauna s-au găsit persoane care să polueze mediul înconjurător și să distrugă aspectul zonelor.

Igienizarea acestei zone este realizată de mai multe ori pe an, însă situație se repetă începând cu a două zi.

Ambele zone au fost igienizate complet de 15 angajați ai Polaris M Holding. Cantitatea de deșeuri strânsă a fost transportată la rampă ecologică cu 3 autogunoiere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*