Locuitorii de pe trei străzi din Cernavodă nu au apă – RAJA efectuează lucrări de mentenanță

RAJA înlocuiește un tronson dintr-o conductă. FOTO cu rol ilustrativ.

Pentru înlocuirea unui tronson din conducta de distribuție apa cu diametrul de 100 mm, de la intersecția străzilor Mihai Eminescu cu Cuza Voda din orașul Cernavodă, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă apa potabilă în cursul ziei de 14 noiembrie, în intervalul orar 10,30 – 16,30.

De această lucrare sunt afectați consumatorii de pe străzile Mihai Eminescu, Cuza Vodă și Crișani. Reprezentanții RAJA își cer scuze față de consumatorii afectați de aceste lucrări și îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*