FOTO Alertă falsă cu bombă în cartierul Coiciu din Constanța

Alertă falsă cu bombă în cartierul Coiciu din Constanța

Specialiștii pirotehniști ai SRI au fost solicitați să intervină în cursul nopții de duminică spre luni pentru neutralizarea unui bagaj suspect, ce a fost găsit pe o stradă din cartierul Coiciu.

Astfel, potrivit Poliției Județene Constanța, luni, 20 iunie, în jurul orei 01.15, polițiștii Secției 4 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Merișor din municipiul Constanța se află un bagaj voluminos, de tip troler.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii, pentru asigurarea perimetrului de siguranță, și specialiști din cadrul SRI, în vederea desfășurării activităților specifice”, au transmis reprezentanții instituției.

În urma examinării bagajului s-a constatat faptul că nu prezintă elemente de interes pirotehnic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*