FOTO Acțiuni ale polițiștilor constănțeni pentru prevenirea și combaterea răspândirii efectelor pandemiei de Covid-19

Noi măsuri de siguranță propuse de CNSU pentru combaterea pandemiei de coronavirus

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, împreună cu jandarmi ai Inspectoratului Județean Constanța, desfășoară, duminică, 31 ianuarie, activități de prevenire și combatere a răspândirii virusului Covid-19. Acțiunile desfășurate vizează toate locurile aglomerate, inclusiv transportul în comun.

Potrivit IPJ Constanța, sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice.

„În acest context, forțele de ordine verifică dacă persoanele respectă măsurile dispuse pe perioada stării de alertă, mai exact dacă păstrează distanțarea socială și poartă masca de protecție în mod corespunzător. Reamintim faptul că, în această perioadă, este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive), atât în spații deschise, cât și în cele închise – saloane, restaurante, baruri, săli de evenimente etc”, spun polițiștii constănțeni.

Aceștia precizează că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Daca nu luati virusul la bulane, tot degeaba! Ca masca (90% neconforma, sper ca n-ati uitat) asigura o protectie de doar 20% conform studiilor iar efectul distantarii e relativ avand in vedere ca distanta variaza de la 1m la 1,5m la 2m, in functie de cine aplica asa-zisele protocoale. Poate ca politia va oferi cetatenilor vitaminele C, D si zinc gratis, pentru imunitate, daca tot e dornica sa lupte cu pandemia. Un zambet in plus n-ar strica nici el, pentru destresarea cetatenilor si cresterea imunitatii naturale. Cam demult n-am mai vazut un politai zambind amabil catre cetateni, poate de la 8 martie anul trecut. O zi pe an, tovarasi, nu-i cam putin?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*