FOTO Accidentele s-au ținut lanț duminică după amiază în județul Constanța

O clipă de neatenție a dus la un accident. FOTO IPJ Constanța

După accidentul mortal de duminică dimineață, alte două evenimente s-au produs la câteva ore distanță, unul la intrarea pe autostrada A4 și unul în stațiunea Mamaia.

Polițiștii au stabilit că în jurul orei 12:45, un bărbat, de 42 de ani, a condus un autoturism pe DN 3, dinspre Constanța către localitatea Valu lui Traian, pe banda Nr. 1. Ajuns în dreptul bretelei de acces către A4, pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță, a intrat în coliziune față-spate cu un alt autoturism, condus de un bărbat, de 78 de ani. În urma impactului, mașina lovită a fost proiectată în parapetul despărțitor.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a primului conducător auto, precum și a celor 2 pasagere din acesta, în vârstă de 41 ani, respectiv 15 ani.

La scurt timp, un alt accident rutier s-a înregistrat în stațiunea Mamaia, în zona Butoaie. Aici, potrivit anchetatorilor, un bărbat, de 70 de ani, a condus un autoturism pe aleea de acces în bulevardul Mamaia, zona Butoaie. În dreptul sensului giratoriu, pe fondul neacordării de prioritate de trecere, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr, de 21de ani, care se deplasa în banda nr.3, dinspre Constanța către Năvodari.

A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto și a pasagerei dreapta față, din primul auto.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*