FOTO Accidente cu victime din cauza condițiilor meteo

O depășire pe un drum acoperit cu zăpadă și vizibilitate redusă a provocat un accident rutier. FOTO IPJ Constanța

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs marți 27 februarie între Constanța și Cumpăna. O a treia a fost rănită în urma altui eveniment rutier înregistrat între Ciocârlia și Cobadin.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în jurul orei 14.00, un bărbat, de 38 de ani, a condus pe DN 39E un autoturism dinspre localitatea Cumpăna către Constanța iar pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum acoperit cu zăpadă, pierde controlul asupra direcției și intră în coliziune cu un auto care circula din sensul opus, condus de un bărbat, de 42 ani. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a bărbatului de 42 de ani și a pasagerei din dreapta a aceluiași auto. Victimele, una cu traumatism toracic, iar cealaltă cu traumatism cranio-cerebral și de membru inferior au fost preluate de echipaje medicale ale SAJ Constanța și transportate la Spitalul Județean Constanța.

Jumătate de oră mai târziu, un bărbat a condus un autoturism pe DN3, dinspre localitatea Ciocârlia către Cobadin, iar în momentul efectuării unei manevre de depășire, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula din sens opus. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerei din dreapta, din primul auto.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*