FOTO Accident spectaculos în localitatea 23 August chiar pe 23 august. Un taxi s-a răsturnat după impactul cu o altă mașină

Un taxi s-a răsturnat în 23 August
Un taxi s-a răsturnat în 23 August

Coincidență ciudată pentru localitatea 23 August din județul Constanța. Un accident a avut loc chiar în ziua de 23 August pe drumul național.

O șoferiță care a ieșit de pe un drum secundar în DN 39 a lovit în plin un taxi care circula regulamentar. Impactul a fost atât de violent încât taximetrul s-a dat peste cap. Nimeni nu și-a pierdut viața în urma accidentului, dar toate cele patru persoane s-au ales cu zgârieturi și o sperietură pe cinste.

Martorii spun că în taxi se aflau doi pasageri și șoferul, iar șoferița din autoturismul Seat era singură. O ambulanță a venit la locul impactului, dar victimele nu au avut nevoie să fie transportate la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*