Zeci de utilaje sunt pregătite să acționeze pe drumurile din județul Constanța în caz de necesitate

Utilajele RAJDP Constanța sunt pregătite pentru a interveni. FOTO CJ Constanța

Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri (RAJDP) Constanța a anunțat că este pregătită să intervină cu zeci de utilaje pe drumurile din județ în caz de necesitate.

„Urmare a informării meteorologilor de răcire a vremii, RAJDP Constanța vă informează că toate cele cinci secții din județ și cele trei puncte de sprijin, sunt pregătite să acționeze dacă situația o va impune”, au anunțat miercuri, 25 ianuarie, reprezentanții regiei.

Astfel, sunt pregătite de intervenție 67 de utilaje – autobasculante, sărărițe, freze etc, și există stocuri de 8.000 de tone de material antiderapant și 69 de tone de carburant. De asemenea, sutele de angajați ai unității vor fi la dispoziția cetățenilor.

„Vor fi la datorie, permanent, 241 de angajaţi, iar în cazul în care veți întâmpina probleme pe drumurile județene vă stăm la dispoziţie”, au mai precizat sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*