FOTO Accident rutier pe podul de la ieșirea din Ovidiu în care au fost implicate două autoturisme și un autotren

Traficul rutier a fost dat peste cap din cauza unui accident rutier. FOTO IPJ Constanța

Două persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier înregistrat pe DN 22, la ieșirea din localitatea Ovidiu. Circulația a fost temporar blocată, salvatorii intervenind la fața locului și cu elicopterul SMURD.

Accidentul a avut loc în jurul orei 7.40, când un bărbat, în vârstă de 62 de ani, a condus un autotractor cu semiremorcă pe DN 2A, banda 2, dinspre DN 22 către Ovidiu. După traversarea podului, pe fondul neasigurării la schimbarea benzii de circulaţie, de pe banda 2 pe banda 1, a acroşat în partea stângă spate autoturismul marca Opel, condus de un bărbat, în vârstă de 51 de ani, pe banda 1, în acelaşi sens de mers.

În urma impactului, autoturismul Opel a fost proiectat pe contrasens, fiind lovit de un alt autoturism, condus de un tânăr, de 23 de ani.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui barbat, de 36 de ani, pasager în al doilea auto si a unui tânăr, de 16 ani, pasager dreapta faţă în autoturismul Opel.

Victimele au fost preluate de echipajele medicale și transportate la Spitalul Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*