FOTO Accident rutier pe DN 3 în zona Popas din Valu lui Traian în urma unei întoarceri peste linia dublă continuă

În urma impactului, una dintre mașini s-a răsturnat. FOTO Adrian BOIOGLU

Două autoturisme s-au ciocnit violent sâmbătă după amiază pe DN3, la intrarea în Valu lui Traian, în zona popasului.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în jurul orei 15.10 o femeie de 45 de ani a condus un autoturism pe DN 3, în afara localității Valu lui Traian, către Constanța. În zona Popasului, a efectuat viraj la stânga peste marcajul dublu continuu, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 27 ani în aceeași direcție de mers în banda numărul 2.

A rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerei dreapta față, 19 ani, din cel de al doilea autoturism.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*