FOTO Accident mortal la ieșire din Constanța spre Valu lui Traian. Un bărbat și-a pierdut viața după ce s-a răsturnat cu mașina

O persoană a murit după ce mașina sa s-a răsturnat la ieșire din Constanța. FOTO CTnews.ro
O persoană a murit după ce mașina sa s-a răsturnat la ieșire din Constanța. FOTO CTnews.ro

Un teribil accident rutier a avut loc la puțin timp după miezul nopții, pe 8 februarie. Un autoturism condus de un bărbat a părăsit carosabilul, s-a izbit de un gard de beton și s-a răsturnat.

Accidentul a avut loc la ieșire din Constanța spre Valu lui Traian, înainte de stația Petrom.

Conform martorilor, mașina a ieșit de pe carosabil, a culcat la pământ un pom de pe marginea drumului, apoi s-a răsturnat și a ajuns într-un gard. Airbag-ul autoturismului nu a fost de ajuns pentru a-i salva viața șoferului.

Bărbatul, care se afla singur în mașină, a rămas încarcerat și a murit până la sosirea echipajelor de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța.

“Accidentul s-a produs la iesire din municipiul Constanța către localitatea Valu lui Traian. Conducătorul auto a intrat în sensul giratoriu, moment în care a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat cu autoturismul în afara părții carosabile”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*