FOTO Accident mortal la ieșire din Constanța spre Valu lui Traian. Un bărbat și-a pierdut viața după ce s-a răsturnat cu mașina

O persoană a murit după ce mașina sa s-a răsturnat la ieșire din Constanța. FOTO CTnews.ro
O persoană a murit după ce mașina sa s-a răsturnat la ieșire din Constanța. FOTO CTnews.ro

Un teribil accident rutier a avut loc la puțin timp după miezul nopții, pe 8 februarie. Un autoturism condus de un bărbat a părăsit carosabilul, s-a izbit de un gard de beton și s-a răsturnat.

Accidentul a avut loc la ieșire din Constanța spre Valu lui Traian, înainte de stația Petrom.

Conform martorilor, mașina a ieșit de pe carosabil, a culcat la pământ un pom de pe marginea drumului, apoi s-a răsturnat și a ajuns într-un gard. Airbag-ul autoturismului nu a fost de ajuns pentru a-i salva viața șoferului.

Bărbatul, care se afla singur în mașină, a rămas încarcerat și a murit până la sosirea echipajelor de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța.

“Accidentul s-a produs la iesire din municipiul Constanța către localitatea Valu lui Traian. Conducătorul auto a intrat în sensul giratoriu, moment în care a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat cu autoturismul în afara părții carosabile”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*