FOTO Mai multe adăposturi improvizate abuziv pe domeniul public în zona Inel 1 din Constanța, dezafectate cu ajutorul angajaților Polaris M Holding

Adăposturi improvizate abuziv pe domeniul public în Inel 1, dezafectate. FOTO Polaris M Holding
Adăposturi improvizate abuziv pe domeniul public în Inel 1, dezafectate. FOTO Polaris M Holding

Polaris M Holding Constanța a desfăşurat, în cursul zilei de marți, o amplă acțiune de igienizare în zona cartierului Inel 1 din municipiul Constanța.

Începând cu primele ore ale dimineții, angajații Polaris au demarat o amplă acțiune de salubrizare pe strada Cozia, în urma căreia au dezafectat mai multe adăposturi improvizate abuziv pe domeniul public.

În urma igienizării acestei zone s-au colectat deșeuri voluminoase – saltele, covoare, anvelope etc, dar și deșeuri menajere. S-au strâns zeci de saci cu deșeuri care au fost transportați cu autogunoiere la rampa ecologică.

Acestei acțiuni i s-a alăturat și Direcția Generală Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*