FOTO Accident în Portul Constanța Sud -Agigea: brațul unei macarale s-a rupt

Un elicopter SMURD și mai multe echipaje medicale terestre au fost trimise la locul accidentului. FOTO CTnews.ro

Potrivit primelor informații, în Dana 128, în zona podului nou, brațul unei macarale s-a rupt, fiind înregistrate trei victime. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje medicale, inclusiv elicopterul SMURD.

UPDATE

Potrivit reprezentanților SAJ Constanța, la fața locului au fost găsite  3 victime, conștiente cu fracturi

UPDATE

Se pare că cele trei victime demontau bratul unei macarale cu care s-a lucrat la platforma Saturn a GSP care a părăsit portul în cursul zilei de 3 aprilie. Victimele erau pe brațul macaralei care s-a desprins brusc. Cei trei muncitori au căzut pe alte componente ale utilajului, nu pe ciment.

Potrivit reprezentanților SAJ Constanța este vorba de:

  • un pacient cu traumatism piramida nazala și membru inferior
  • un pacient cu traumatism membru inferior
  • un pacient cu traumatism membru superior

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*