FOTO La Adamclisi, un copil de zece luni a căzut într-o găleată și s-a înecat

Echipajele medicale și de poliție au intervenit la locul solicitării. FOTO IPJ Constanța

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța și elicopterul SMURD au intervenit la un caz grav, în localitatea Adamclisi. Un copil în vârstă de zece luni a căzut într-o găleată cu apă și s-a înecat.

Din primele informații se pare că mama copilului l-a lăsat pentru câteva minute nesupravegheat, , pe marginea patului, ea ieșind în curte să aducă lemne pentru foc. Când s-a întors, micuțul era inconștient, căzut într-o găleată cu apă aflată lângă pat.

Aceasta, în timp ce a sunat la 112 a luat copilul în brațe și a fugit de unde locuia până la șosea unde s-a întâlnit cu echipajul medical al ambulanței, iar acesta l-a transportat până la un platou unde a putut ateriza elicopterul.

Când au ajuns echipajele medicale copilul se afla în stop cardio – respirator.

UPDATE:

După efectuarea protocolului de resuscitare la care copilul nu a răspuns, cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul acestuia.

Pe numele mamei a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*