Incendiu într-un spațiu comercial din Inel 2 ce adăpostea o agenție Loto, o sală de jocuri și o Casă de Schimb Valutar

Pompierii au intervenit pentru a localiza și stinge incendiul. FOTO ISU Dobrogea

În dimineața de marți, 3 septembrie, un incendiu a fost observat dintr-o locație de la intersecția străzilor Dezrobirii și Eliberării din municipiul Constanța. Un fum dens ieșea dintr-un spațiu comercial ce adăpostea o agenție Loto, o casă de schimb valutar și o sală de jocuri de noroc. 

La incendiu a intervenit un echipaj de stingere din cadrul Detașamentului Palas a ISU Dobrogea, pompierii reușind în scurt timp să localizeze focarul și să lichideze focul. Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, incendiul a izbucnit de la un scurt circuit la un frigider, focul extinzându-se la două copiatoare și un aparat de aer condiționat, plasticul din acestea degajând o cantitate mare de fum.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*