FOTO Accident cu trei victime la Movilița, Constanța. O clipă de neatenție a trimis la spital o mamă și pe cei doi copii ai săi

Mașina scăpată de sub control s-a izbit într-un pom. FOTO CTnews.ro

Doi copii de 4 și 9 ani, împreună cu mama lor au ajuns la spital duminică după amiază, după ce mașina în care se aflau a fost scăpată de sub control și a intrat într-un pom.

Accidentul a fost înregistrat în jurul orei 12.30 pe DN 38-în zona localității Movilița. Potrivit martorilor, șoferița s-ar fi întors spre bancheta din spate la copii, moment în care a pierdut controlul volanului. În urma pierderii direcției de mers, mașina, un BMW, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un pom.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto și a celor doi minori, de pe bancheta spate, unul dintre ei leșinând în urma impactului. Toți cei trei răniți au fost transportați la Spitalul Județean Constanța, toți fiind în afara oricărui pericol.

Pe numele conducătoarei auto a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*