Caravana Zbumzzi susține, de astăzi, spectacole pentru cei mici în parcurile din Constanța. Intrarea este liberă

Caravana Zbumzzi susține, de astăzi, în cartierele din Constanța

Îndrăgita trupă Zbumzzi va susține în perioada 10 august – 12 septembrie spectacole pentru cei mici în parcurile din oraș, între orele 17.00 – 18.00. De asemenea, de luni până joi, de la ora 19.30, trupa Zbumzzi se va muta pe plaja din Faleză Nord, strada Rotterdam, nr. 2.

Astfel, între 10 și 15 august, caravana Zbumzzi va poposi în Parcul Poarta 6. În perioada 17 – 22 august, îndrăgita trupă se va întâlni cu prichindeii din Parcul Viitorului, iar în săptămâna 24 – 30 august se va afla în Parcul Km 4-5. Aventura Zbumzzi continuă între 31 august și 5 septembrie în Parcul de la Gară, iar între 7 și 12 septembrie, trupa va ajunge în Parcul de la Casa de Cultură.

Programul spectacolelor care vor avea locsăptamâna aceasta în Parcul Poarta 6 este următorul:

  • Luni, 10 august – spectacol Zbumzzi;
  • Marți, 11 august – „Fata babei și fata moșului“;
  • Miercuri, 12 august – „Cenușăreasa“;
  • Joi, 13 august – „Motanul încălțat“;
  • Vineri, 14 august – „Cei trei purceluși“;
  • Sâmbătă, 15 august – „Nică“.

Pe plaja din Faleză Nord se vor juca, de la ora 19.30 spectacolele: Zbumzzi (luni, 10 august), „Fata babei și fata moșului“ (marți, 11 august), „Cenusăreasa“ (miercuri, 12 august) și  „Motanul încălțat“ (joi, 13 august).

Intrarea este liberă!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*