Au mai rămas doar câteva zile până când Fanfara Muzica Apelor va readuce ritmurile vibrante pe litoralul românesc

Fanfara Muzica Apelor. FOTO Adrian Boioglu

Într-o explozie de sunet și ritmuri vibrante, Fanfara Muzica Apelor din Constanța anunță cu bucurie că luna lui Cuptor va fi încălzită de spectacole muzicale pline de emoție și frumusețe. Iubitorii de melodiilor cu rezonanță și ritmuri vibrante sunt așteptați cu brațele deschise să (re)descopere acest gen de eveniment cultural, ce va aduce un plus de valoare artistică în inimile celor prezenți pe litoralul românesc.

Artiștii talentați ai Fanfarei Muzica Apelor se pregătesc să impresioneze publicul cu un repertoriu bogat, cuprinzând marșuri militărești, valsuri și cântece de altădată, dar și fragmente celebre din muzica de film și elemente din folclorul autentic. Fiecare reprezentație va fi o călătorie muzicală fascinantă, acompaniată de ritmuri cazone, ce vor stârni bucuria și entuziasmul celor prezenți.

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe inedite în luna lui Cuptor, nu ratați aceste spectacole magice, care vă vor cuceri inima și vă vor purta pe valurile muzicii într-un dans vioi, specific bucuriei. Și nu uitați că artiștii Fanfarei Muzica Apelor vă așteaptă cu drag să le fiți alături în dans, pentru a completa atmosfera de sărbătoare și veselie.

Programul concertelor este generos și oferă multiple ocazii de a vă bucura de aceste momente deosebite:

  •     Vineri, 21 iulie, ora 18.00: Piața Far Constanța;
  •     Duminică, 23 iulie, ora 18.00: Piața Ovidiu Constanța;
  •     Vineri, 28 iulie, ora 19.00: Piața Far Constanța;
  •     Sâmbătă, 05 august, ora 19.00: Faleza Cazinou Constanța;
  •     Duminică, 06 august, ora 19.00: Faleza Cazinou Constanța;
  •     Vineri, 11 august, ora 19.00: Piața Far Constanța;
  •     Sâmbătă, 12 august, ora 19.00: Piața Ovidiu – Muzeul de Istorie Constanța;
  •     Vineri, 18 august, ora 19.00: Faleza Cazinou Constanța;
  •     Duminică, 20 august, ora 19.00: Piața Far.

Aceste evenimente promit să ofere momente de neuitat, în care vibrația muzicii va fi resimțită în fiecare suflet prezent. Pentru turiștii aflați pe litoralul românesc și pentru locuitorii urbei, este o ocazie deosebită de a se bucura de un program cultural inedit, ce îmbină armonios tradiția cu modernitatea și pasiunea artiștilor cu entuziasmul publicului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*