Fostul deputat Mihai Lupu este candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Constanța

Mihai Lupu. FOTO Jurnalul.ro

Fostuil deputat Mihai Lupu este candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Constanța. Decizia a fost luată de conducerea organizației județene vineri seara.

Fostul deputat a fost ales drept candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Constanța la alegerile din vara acestui an. Decizia urmează să fie aprobată în forul de conducere al organizației județene, iar apoi să fie aprobată de către conducerea centrală a partidului.

Mihai Lupu a fost deputat PNL între 2008-2016. El a ocupat și funcția de director general al Oil Terminal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*