CTnews TV: Prim-vicepreședintele PNL Constanța, Septimiu Bourceanu, primul pe lista candidaților liberali pentru Senatul României

Septimiu Bourceanu. FOTO Facebook

Alegerile locale au trecut, alegerile parlamentare bat la ușă. Filiala Constanța a Partidului Național Liberal și-a stabilit listele de candidați pentru Parlamentul României, acolo unde speră să trimită o echipă numeroasă, capabilă să reprezinte cât mai bine interesele județului Constanța și ale locuitorilor săi.

Desemnat să deschidă lista pentru Senatul României, Septimiu Bourceanu, prim-vicepreședintele PNL Constanța, a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe, în studioul CTnews TV. Acesta a povestit cum și-a început cariera politică, în urmă cu 25 de ani, într-un moment ce poate fi comparat cu cel actual, în care societatea românească trece printr-o schimbare de la care românii au mari așteptări.

Septimiu Bourceanu a radiografiat și situația actuală de pe plan local, rezultată în urma alegerilor locale și, în opinia sa, o colaborare în interesul constănțenilor, firească și logică, este una cu reprezentanții Alianței USR-PLUS. Cele două mari partide de dreapta au datoria de a căuta punctele comune din proiectele de guvernare locală, astfel încât Constanța să redevină, după 20 de ani de încremenire în timp, un oraș atractiv, modern și european, cu o administrație publică locală eficientă și profesionistă.

N-a fost ocolit nici subiectul alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020, în urma cărora liberalul constănțean mizează pe un scor electoral care să trimită în Parlament cel puțin doi senatori și cinci deputați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*