Fostul comandant al ISU „Dobrogea”, Daniel-Gheorghe Popa, a fost avansat post-mortem

Șeful ISU „Dobrogea”, colonelul Daniel Popa, a murit într-un spital din Bucureşti

Fostul comandant al ISU „Dobrogea”, Daniel-Gheorghe Popa, care s-a stins din viață săptămâna trecută după ce fusese diagnosticat cu coronavirus, a fost avansat post-mortem.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 11 noiembrie, decretul privind acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea, post-mortem, fostului comandant al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, colonelul Daniel-Gheorghe Popa.

Șeful ISU „Dobrogea”, colonelul Daniel Popa, s-a stins din viață miercuri, 4 noiembrie, în Spitalul „Matei Balș” din București, unde fusese internat cu coronavirus. El a fost înmormântat duminică, 8 noiembrie, în Cimitirul Eroilor din municipiul Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*