Fostul comandant al ISU „Dobrogea”, Daniel-Gheorghe Popa, a fost avansat post-mortem

Șeful ISU „Dobrogea”, colonelul Daniel Popa, a murit într-un spital din Bucureşti

Fostul comandant al ISU „Dobrogea”, Daniel-Gheorghe Popa, care s-a stins din viață săptămâna trecută după ce fusese diagnosticat cu coronavirus, a fost avansat post-mortem.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 11 noiembrie, decretul privind acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea, post-mortem, fostului comandant al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, colonelul Daniel-Gheorghe Popa.

Șeful ISU „Dobrogea”, colonelul Daniel Popa, s-a stins din viață miercuri, 4 noiembrie, în Spitalul „Matei Balș” din București, unde fusese internat cu coronavirus. El a fost înmormântat duminică, 8 noiembrie, în Cimitirul Eroilor din municipiul Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*