FOTO Un nou accident rutier pe DN3, între Constanța și Valu lui Traian

Accident rutier pe DN3, Constanța - Valu lui Traian. FOTO CTnews.ro

O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier produs pe DN3, Constanța – Valu lui Traian, în zona unde se termină separatoarele de sens.

Din primele informații se pare că un autoturism care circula pe prima bandă a efectuat manevra de întoarcere neregulamentara și a intrat în coliziune cu un auto care circula pe a doua bandă. Se pare că șoferul vinovat a ratat ieșirea pe Autostradă și a întors mașina înmatriculată în județul Argeș, imediat cum s-au terminat parapeții de beton.

La fața locului intervin echipaje ale Ambulanței și Poliției.

Știre în curs de actualizare

UPDATE

O femeie în vârstă de 45 ani, cu traumatism toracic a fost transportată de o ambulanță la Spitalul Județean Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*