Focuri de armă în stațiunea Mamaia pentru prinderea unui șofer beat

Politie Rutiera. FOTO Catalin Schipor

Un individ aflat într-un autoturism Mercedes a refuzat să oprească luni dimineață la semnalele unor polițiști și s-a lansat într-o cursă nebunească prin stațiunea Mamaia. S-a oprit doar după ce polițiștii au tras cu pistolul.

Incidentul s-a înregistrat la ora 7.13, când P.B. A. de 31 de ani din Eforie Sud, care conducea un autoturism Mercedes în care se mai aflau 2 tinere, a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor de la rutieră. A călcat accelerația șia pornit în viteză spre stațiunea Mamaia. Oamenii legii au pornit în urmarirea lui, alte 2 echipaje alăturându-se urmăririi. Șoferul nu a fost impresionat de polițiștii care se țineau după el până când unul dintre ei nu a scos pistolul din toc și a efectuat un foc de avertisment în plan vertical. În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că șoferul era sub influența băuturilor alcoolice – 0,89 mg/l alcool în aer expirat și având permisul anulat. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.

Update:

Șoferul a fost reținut pe bază de ordonanță și va fi introdus în arestul IPJ Constanța, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Adauga valoare acestui articol "Focuri de armă în stațiunea Mamaia pentru prinderea unui șofer beat"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News