Focuri de armă în stațiunea Mamaia pentru prinderea unui șofer beat

Politie Rutiera. FOTO Catalin Schipor

Un individ aflat într-un autoturism Mercedes a refuzat să oprească luni dimineață la semnalele unor polițiști și s-a lansat într-o cursă nebunească prin stațiunea Mamaia. S-a oprit doar după ce polițiștii au tras cu pistolul.

Incidentul s-a înregistrat la ora 7.13, când P.B. A. de 31 de ani din Eforie Sud, care conducea un autoturism Mercedes în care se mai aflau 2 tinere, a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor de la rutieră. A călcat accelerația șia pornit în viteză spre stațiunea Mamaia. Oamenii legii au pornit în urmarirea lui, alte 2 echipaje alăturându-se urmăririi. Șoferul nu a fost impresionat de polițiștii care se țineau după el până când unul dintre ei nu a scos pistolul din toc și a efectuat un foc de avertisment în plan vertical. În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că șoferul era sub influența băuturilor alcoolice – 0,89 mg/l alcool în aer expirat și având permisul anulat. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.

Update:

Șoferul a fost reținut pe bază de ordonanță și va fi introdus în arestul IPJ Constanța, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*