Fierul vechi rezultat în urma executării lucrărilor de dezafectare a rețelei municipale de termoficare, scos la vânzare prin licitație

Fierul vechi rezultat în urma executării lucrărilor de dezafectare a rețelei municipale de termoficare, scos la vânzare prin licitație

Societatea Termoficare Constanța SRL organizează licitație publică deschisă cu strigare pentru valorificarea deșeurilor de fier vechi rezultate din dezafectarea rețelei municipale de termoficare, în vederea modernizării acesteia.

Licitația va avea loc în data de 17 august, de la ora 10.00 la sediul societății Termoficare Constanța SRL din strada Badea Cârțan nr 14A.

Caietul de sarcini cuprinzând condițiile de participare și modul de organizare și desfășurare a licitației poate fi ridicat de la societății sau primit pe email, după achitarea contravalorii de 100 de lei. Plata se va face în contul Termoficare Constanța SRL deschis la Banca Transilvania cu nr. RO64BTRLRONCRT0587640801, urmând să trimiteți și o dovadă a plății la adresa de email office@termoficare-constanta.ro.

Intervalul de depunere a documentelor de participare la licitație este 03 – 16 august, ora 14.00. Garanția de participare este de 25.000 de lei. În caz de neadjudecare licitația se va relua după cinci zile.

Persoanele interesate pot obține informații suplimentare la telefon 0741/339.230.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*