Stația de betoane din comuna Corbu a fost amendată de Garda de Mediu cu 60.000 de lei

Stația de betoane din comuna Corbu a fost amendată de garda de Mediu cu 60.000 de lei. FOTO GNM

Comisarii Gărzii Naționale de Mediu Constanța au realizat un control la o stație de betoane din localitatea Corbu, pentru verificarea unei petiții adresată instituției.

Astfel, s-a constatat că societatea desfășoară activitate de fabricare a betonului fără să dețină autorizație de mediu, încălcând-se prevederile OUG 195/2005 privind protecția mediului.

Prin urmare, comisarii au aplicat două sancțiuni contravenționale, constând în amendă de 60.000 de lei, și sancțiune complementară de suspendare a activității până la intrarea în legalitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*