Mobilizare mare de forțe pentru căutarea unui copil dispărut dintr-o casă din Palazu Mare

Pentru căutarea copilului a fost adus și câinele de urmă. FOTO IPJ Constanța

Polițiști, luptători din cadrul forțelor speciale ale IPJ Constanța și jandarmi au fost mobilizați pentru a căuta un copil de 3,6 ani care a dispărut din casa părinților, din cartierul Palazu Mare din municipiul Constanța. După câteva zeci de minute, acesta a fost găsit dormind teafăr și nevătămat, în casă, pe scaunele băgate sub o masă. 

Alarma s-a dat în jurul orei 14.00, când părinții micuțului George Tega în vârstă de 3,6 ani, a dispărut din imobilul părinților situat în cartierul Palazu Mare, la numărul 24. Aceștia nu l-au mai găsit în casă și au bănuit că a deschis poarta și a plecat, fiind îmbrăcat cu un pantalon de training de culoare neagra,tricou gri, în picioarele goale.

Imediat s-au mobilizat forțe impresionante ale MAI: efective din cadrul Secției 2 Poliție, câinele de urmă al Serviciului Criminalistic, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și au fost chemați în sprijin și jandarmii de la Gruparea Mobilă.

La scurt timp, oamenii legii au reușit să îl găsească pe micuț. Se băgase sub masa din living, pe două scaune, unde a adormit.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*