Festivalurile UNTOLD și NEVERSEA au fost amânate pentru anul viitor. Biletele și abonamentele achiziționate rămân valabile pentru 2021

Festivalurile UNTOLD și NEVERSEA au fost amânate pentru anul viitor
Festivalurile UNTOLD și NEVERSEA au fost amânate pentru anul viitor

Organizatorii UNTOLD și NEVERSEA își asumă decizia de amânare a festivalurilor pentru 2021 și precizează că biletele și abonamentele achiziționate rămân valabile pentru anul viitor. Pentru cei care nu vor putea participa în 2021, rambursarea se va face în perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2021.

„În contextul incertitudinii care planează asupra industriei de evenimente, a continuării condițiilor stricte prin care oamenii pot lucra împreună dar și a faptului că Ministerul Culturii a trimis în Parlamentul României un proiect de lege care interzice organizarea evenimentelor cu peste 1.000 de persoane până pe 31 august 2020, considerăm necesar să ne asumăm noi o decizie finală, care să ofere claritate tuturor celor care așteptau festivalurile din această vară. Cu inima frântă, dar cu certitudinea că luăm cea mai bună decizie pentru sănătatea și siguranța tuturor românilor, luăm decizia de a amâna UNTOLD și NEVERSEA din acest an, pentru anul 2021”, au transmis, marți, organizatorii celor două festivaluri.

Potrivit acestora, biletele și abonamentele rămân valabile pentru anul 2021, iar peste 95 la sută dintre fanii care au cumpărat în acest an, au accesul asigurat la una din următoarele trei ediții UNTOLD și NEVERSEA.

„Suntem extrem de recunoscători celor peste 95 la sută dintre cumpărătorii de bilete și abonamente la festivalul din acest an, care le-au transformat în varianta <<anytime>>. Pentru toată această încredere vă mulțumim și vă promitem că veți avea parte de cele mai frumoase experiențe la oricare dintre următoarele trei ediții veți decide să participați! Toți cei care nu au ales alternativa <<anytime pass>>, vor putea opta în termen de 30 de zile de la data anunțării ediției 2021, pentru transferarea biletului pentru ediția de anul viitor sau pentru a primi un voucher valoric care va putea fi folosit la achiziționarea altor produse ale organizatorilor. Cei care se vor afla în imposibilitatea de a participa la ediția din 2021 vor putea opta pentru rambursare, în perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2021, conform OUG.70 din 14.05.2020. De asemenea, toți cei care au nevoie de suport pentru a își reprograma cazările de la Cluj-Napoca și Constanta sau alte situații apărute ca urmare a acestei decizii, ne pot contacta pentru a le oferi tot suportul de care dispunem”, au mai precizat sursele citate.

Festivalurile UNTOLD și NEVERSEA au fost amânate pentru anul viitor
Festivalurile UNTOLD și NEVERSEA au fost amânate pentru anul viitor

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*