Festivalul Pastramei va avea loc la Medgidia în perioada 16 – 19 noiembrie

Grătar. FOTO Pixabay.com

Festivalul Pastramei va avea loc în zona Piațetei Decebal din Medgidia în perioada 16 – 19 noiembrie

Cele mai iubite bucate tradiţionale româneşti se vor prinde în horă şi nu vor fi puţine, întrucât bucătari iscusiți sosiţi din inima Ardealului vor da mână cu mână şi vor pregăti din zori şi până în noapte un festin culinar de sărbătoare: preparate tradiţional româneşti, mii de cârnați şi sute de kilograme de pastramă de berbecuț la grătar sau în ceaun.

Şi pentru că ne place să adunăm reţete tradiţionale din toate zonele ţării, vom da „din casă” cele mai bine păstrate secrete despre gătitul tradițional şi vă asigurăm că nimeni nu va pleca cu mâna goală sau fără să încerce un preparat gustos.

Aici veţi găsi preparate pentru toate gusturile: pomana porcului, carne de porc la ceaun, pulpe de berbecuț la grătar, pastramă în bere la tigaie, pastramă friptă-n jar, pe funduri de lemn sau la ceaun, cârnaţi de casă tradiţionali din carne de porc sau cârnaţi de casă tradiţionali de vită cu porc, cârnaţi la garniţă, cârnaţi cruzi sau afumaţi, tobă, şi multe, multe altele.

Nu vor lipsi nici băuturile româneşti care încălzesc sufletul, vin fiert şi ţuică fiartă din belşug, iar pentru cei mici clătite, cozonaci şi checuri, acadele, waffe, ciocolată și prăjituri de casă, etc.

Târgul este deschis zilnic, între orele 09:00 – 22:00, în perioada 16 –  19 noiembrie, în municipiul Medgidia, zona Piațetei Decebal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*