Festivalul Național de Teatru “Tanța și Costel”, aproape de start. Iată programul reprezentațiilor de la Medgidia

Trupele de teatru au fost alese dintre cele mai bune. FOTO Catalin Schipor

Medgidia va avea loc, în perioada 27-29 septembrie 2019, la cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Național de Teatru ,,Tanța și Costel”. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Medgidia în colaborare cu Garnizoana Medgidia, și se va desfășura în sala de spectacole a Cercului Militar Medgidia.

Timp de trei zile, pe scenă vor urca opt trupe de teatru din orașele Alba Iulia, Brașov, Buzău, Iași, Lugoj, Mediaș, Medgidia și Reșița. Intrarea este liberă, toți iubitorii de teatru fiind așteptați să participe la programul cultural pregătit de organizatori.

Vineri, 27 septembrie 2019

Ora 17.00Festivitatea de deschidere a Festivalului Național de Teatru „Tanța și Costel”, ediția a VIII-a

Ora 17.30 – Spectacolul „Rămășagul” de Vasile Alecsandri – Teatrul „Thetis” Medgidia, regia: Ion Crișu

Ora 18.45 – Spectacolul „Pijamale” de Mawby Green și Ed Feilbert – Teatrul „Proactoria” Mediaș, regia: Marinela Bârză

Sâmbătă, 28 septembrie 2019

Ora 11.00„Ursul păcălit de vulpe” adaptare după Ion Creangă – Teatrul municipal „Traian Grozăvescu” Lugoj, regia: Maria Voronca.

Ora 17.00 – Spectacolul „Protecția animalelor” de Mihai Batog Bujenița – teatrul de la Râpa Galbenă – cenaclul George Topârceanu Iași, regia: Emil Gnatenco.

Ora 18.15 – Spectacolul „Dialoguri absurde”, trupa de teatru „Ridendo” a Cercului Militar Buzău, regia: George Stoian

Ora 19.00 – Spectacolul „Maestrul” de Eugene Ionesco, trupa de teatru „Skepsis” a Cercului militar Alba – Iulia, regia: Viorel Cioflică

Duminică, 29 septembrie 2019

Ora 17.00 – Spectacolul „Gunoierul” de Mimi Brănescu, trupa de teatru „Redoute” Brașov, regia: Andrei Râlea

Ora 18.15 – Spectacolul „Tanța și Costel” adaptare de Dan Mirea după  Ion Băieșu, trupa de teatru „Da” Reșița, regia: Dan Mirea

Ora 18.15Festivitatea de închidere a Festivalului Național de Teatru „Tanța și Costel”, ediția a VIII – a, Medgidia 2019.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*