Festivalul moto-rock Seawolves Bike Fest 14, revine după doi ani pe litoral

Festivalul moto-rock Seawolves Bike Fest 14, revine după doi ani pe litoral. FOTO: Facebook SBF

Festivalul moto-rock de la malul mării revine în forță după doi ani de absență impusă de condiţiile pandemice, în weekendul 10 – 12 iunie. Prețul unic de intrare la festival va fi de 60 de lei de persoană, taxă unică în schimbul căreia fiecare participant va primi o brățară de acces generală pentru festival, care include și campare gratuită.

Seawolves Bike Fest 14 va avea loc în aceeaşi locație ca și la ediția din 2019 – Phoenicia Holiday Resort, dar inima festivalului va fi pe plajă, unde vor fi amplasate berea, grătarele, mesele și scena de concerte și unde se vor ține și concursurile și „the late night parties”. În ceea ce privește băutura și mâncarea, se va putea găsi orice, pentru toate gusturile și, mai ales, pentru toate buzunarele, de la tradiționala bere la draft până la cocktailuri, sau de la tradiționalul grătar până la specialități culinare, iar prețurile vor fi cat se poate de decente.

Concerte

Vineri, 10 iunie:

  • Compact
  • Spitalul de Urgență
  • Lupu Cel Rău
  • Dark ‘N’ Stormy
  • Omul din Sarmisegetusa

Sâmbătă, 11 iunie:

  • Zdob și Zdub
  • Trooper
  • Bucovina
  • Ziua Libera
  • Cin5i

În fiecare seară, după concertele de pe scenă, vor fi organizate „after parties” pe plajă, respectiv celebrul număr de folk & rock la foc de tabără în seara de vineri, iar sâmbătă seara, după tradiționalul foc de artificii, petrecerea va continua cu un super 90’s disco party. Nu va lipsi nici parada moto, pe un traseu care va acoperi Mamaia Nord, Mamaia și Constanța.

Prețul unic de intrare la festival va fi de 60 de lei de persoană, taxă unică în schimbul căreia fiecare participant va primi o brățară de acces generală pentru ambele zile de festival.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*