Handbaliștii de la CSM Constanța au obținut medaliile de argint în Cupa României

Meci de handbal. FOTO CSM Constanța

CSM Constanța încheie parcursul din Cupa României, în ultimul act al competiției, cu finala, la capătul căreia a obținut medaliile de argint ale Cupei României.

CSM Constanța și-a respectat blazonul și a dat totul pe teren pentru a-și apăra trofeul cucerit anul trecut!

Mai bine de 45 de minute, a fost echipa care a condus ostilitățile în finala Cupei României, contra campioanei Dinamo București, care s-a impus, în cele din urmă, cu 23-19, în propria sală!

Dani Vasile a făcut un meci mare, apărarea le-a ținut piept vedetelor lui Xavi Pascual, dar banca mai scurtă a făcut diferența, oboseala punându-și amprenta pe evoluția băieților lui George Buricea în ultimele 6 minute, când Dinamo a condus pentru prima dată cu mai mult de două goluri pe tabelă, pe terenul campioanei aflându-se numai jucători străini în ultimele 10-15 minute! Trofeul ajunge pentru a patra oară în ultimii cinci ani la Dinamo, care l-a ratat doar anul trecut, când CSM Constanța a scos-o din competiție!

Au evoluat: Vasile 12 intervenții, Rusu – Nikolic 4 goluri, Drăgan 3, Stankovic 3 (2x7m), Căbuț 2, Nistor 2, Andrei 2, Ilie 1, Komogorov 1, Susanu 1, Chikovani, Caba. Pe bancă s-au aflat și Rareș Ștefan, Teodor Ștefan și Murtaza.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*