Festivalul Internațional ART DISTRICT aduce teatrul de stradă european la Constanţa

WorldBeaters-Music-Spark-1
WorldBeaters-Music-Spark-1

Ce înseamnă Festivalul Internațional de Stradă ART DISTRICT 2017? Înseamnă că la Constanţa se scrie o pagină de istorie teatrală importantă şi că pentru asta este nevoie de concursul tuturor locuitorilor Cetăţii!

Toată lumea este invitată sâmbătă, 2 septembrie 2017, în faţa Sălii Sporturilor, începând cu ora 18.30, pentru a pleca împreună cu parada celor mai spectaculoase trupe de teatru de stradă de pe bătrânul continent care au jucat în toată Europa şi care au poposit acum la Constanţa.

Parada va continua pe Bulevardul Tomis până în Peninsulă. Punct terminus: Piaţa Ovidiu, unde vor fi amenajate trei scene clasice şi două neconvenţionale şi unde vor avea loc spectacolele atât de aşteptate.

Duminică, 3 septembrie 2017, începând de la ora 12.00 şi până la ora 22.00, în zona de la Lupoaică, pe Faleza Cazino, în Portul Turistic, în Piaţa Ovidiu etc. trupele Transe Express (Franța), Camouflage Roadshow (Germania), ULIK & LE SNOB & Cie (Franța), Worldbeaters Music (Marea Britanie), Ilotopie (Franța), Cirquet Confetti (Spania), Les Enjoliveurs Compagnie (Franța), Cia La Tal (Spania), Barbarossa Samba Group (România), Le Caramantran (Franța), Compania 9 (România) ş.a. vor face spectacol!

Astfel, întreaga zonă veche a Constanţei devine, la propriu, o mare scenă de teatru, trupele, spectacolele şi happeningurile creând o hartă culturală, artistică şi ludică a Constanţei, în premieră pentru oraşul nostru.

Prima ediție a Festivalului Internaţional de Stradă ART DISTRICT are ca punct de pornire, în acest an, orașul Constanța, municipiul reședință de județ, urmând ca, în anii următori, să poată călători prin toate orașele județului.

Festivalul Internațional de Stradă ART DISTRICT 2017 este organizat de Fundația Umanitară Clopot cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.

Plimbarea, privitul şi aplaudatul spectacolelor şi actorilor sunt LA LIBER!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*