Festivalul de filme drive-in ajunge, din acest week-end, în Năvodari și Constanța

Festivalul de filme drive-in ajunge pe litoral din acest week-end

Toți cei aflați pe litoralul Mării Negre se vor putea bucura începând de vineri, 14 august, de cele mai iubite filme, fiindcă festivalul în aer liber MOV(I)E On – filme de bine ajunge în Constanța și Năvodari. Festivalul va avea loc în fiecare weekend până pe 20 septembrie, în parcările magazinelor Kaufland, în sistem drive-in, unde participanții sunt așteptați gratuit.

Potrivit organizatorilor, MOV(I)E ON este un proiect dedicat comunității, prin care oamenii sunt încurajați și motivați să depășească mai ușor emoțiile crizei provocate de pandemie, folosind a șaptea artă – filmul. Astfel, toate filmele ce vor fi difuzate au la bază mesaje pozitive, despre puterea de a învinge și depăși obstacole, despre importanța de a găsi bucurie în viață și despre a-i ajuta pe ceilalți.

Vor fi difuzate filme pe toate gusturile, atât clasice, cât și recente, câștigătoare de premii și mult apreciate, cum sunt „Jumanji”, „The Bucket List”, celebrul musical „Mamma Mia! O luăm de la capăt”, „Fast & Furious”, „Dansând în ploaie”, sau producții românești, precum „Moromeții 2”.

Proiecțiile de filme în aer liber în sistem drive-in se fac pe ecran de mari dimensiuni și încep la ora 21.00.

Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile, în ordinea sosirii și cu respectarea obligatorie a tuturor normelor de siguranță. Organizatorii au pregătit un spațiu complet sigur, cu măsuri de delimitare a distanței între scaune sau mașini, amplasarea stațiilor cu dezinfectant și verificarea purtării măștii de protecție de către toți participanții.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*